fredag 9 november 2007

Viktor Sävström #2



Den ständigt dominerande spelaren! Varje gång Wille går ut på bandyplanen blir det underhållning. Han har en talang få förunnat och visar det gång på gång med snygga dragningar, passningar och skott. Kan bara säga att det är en stor ära att få spela med honom, att överhuvudtaget ha honom i laget. Han är dessutom en mycket skön pjäs, alltid glad(i alla fall vid SIL sammanhang) och bryr sig om samtliga spelare. Är det något går det alltid att ta snacket med honom. Han fungerar lite som en assisterande lagkapten, tillsammans med Adam är det dom som står för laguttagningar och annat.

Styrkor: Wille har det alla andra vill ha, en sagolik teknik, är snabb, ett spelsinne likt Wayne Gretzky, en kämpaanda och vinnarskalle som är värt beundran. Han dominerar poängstatistik och ligger just nu som nummer 2 i serien.

Att Jobba på: Wille har ett väldigt hetsigt temperament många gånger, det är självklart positivt att han vill vinna varje match och kan surna till. Ibland kan det däremot tendera att han blir lite för het och arg. Han gör väldigt mycket mål idag och har ett placerat snabbt skott, men det skulle kunna bli något hårdare.

Specialitet: Vända ut och in på motståndaren för att sedan leverera en smörpass eller ett skott i krysset. Många vet hur det känns, för många har blivit förlöjligade av hans härliga dragningar.


Totalt antal säsonger i SIL: 3
Totalt antal mål: 97
Totalt antal assist: 61
Totalt antal poäng: 158
Totalt antal utvisningsminuter: 6

Inga kommentarer: