lördag 10 november 2007

Kalle Leffler #10




Just nu boende med Niklas Karlsson i det dom kallar själva ”fuckingham palace” vilket gör att man oftast får hämta upp dom på morgonen, då båda är för bakfulla för att köra bil. Detta är inget man märker av på banan däremot, utan glädjen och längtan över att få spela SIL gör honom till en fantastisk spelare som alltid levererar 110%. Jag vill framhäva honom som en tvåvägsspelare med magnifika kunskaper både framåt och bakåt. Jag tror många av våra motståndare är väldigt trötta på se den vita klubban alltid finnas ivägen för passar och skott. Dessutom kan han såväl passa smörpass och göra fantastiska mål. Kalle är dessutom även han en förfriskning för laget med sitt härliga leende och hans sätt att driva på laget.

Styrkor: Komplett i mina ögon, bra skott, bra spelsinne, snabb, bra teknik och tar ett stort ansvar i det defensiva arbetet. Driver på laget och besitter en härlig vinnarskalle. Han är en poängplockare av rang, men har i år missat ett par omgångar vilket gjort att han tappat lite mark i poängligan.

Att jobba på: Finns inget specifikt man kan peka på, skulle möjligtvis vara hans supande dagen innan match.

Specialitet: Backhand Skottet! Helt oväntat kan han klippa till ur ett läge som inte ens liknar målchans. Då sitter bollen hårt i bortre krysset och ingen förstod vad som hände. Backhand skotter är svårt att behärska men att Kalle gör det finns det inga tvivel om.

Inga kommentarer: