torsdag 8 november 2007

Niklas Karlsson #4

Först ut bland lagmedlemmarna att presenteras är



Niklas Karlsson f. 87
Sysselsättning: Fritidsledare
Civilstatus: Singel, men har sambo.

Niklas Karlsson, en liten spillevink som alltid har nära till skratt. Är alltid ärlig men lyckas på något sätt vara det utan att låta elak. Finns inte många i världen som har ett så välutvecklat fejkskratt som Niklas. En av de mer porrfixerade människor på jorden. Har du fått till det, då vill Niklas veta detaljer. På SIL-planen är han enkel att spela med, bra tvåvägsspelare som orkar att spela mycket. Bor tillsamma med Kalle i något de kallar för "fuckingham palace". Varken Kalle eller Niklas kör till matcherna.

Styrkor: Slitstark, bra skott, komplett. Niklas är en komplett spelare som är lätt att spela med. Han tar tillvara på de målchanser han får. Han vet när det är läge för en pass och när det är läge att ta ett skott.

Att jobba på: Kan bli irriterad om saker och ting inte går hans väg. Det är inte det att han inte kan ta en smäll, och resa sig. Det handlar mer om hans egen insats, slår han ett par dåliga pass sjunker humöret.

Specialitet: Niklas har inte någon direkt topp. Det skulle i så fall vara hans skott, han har en hård välplacerad bössa. Men hans största tillgång är att han är all round.




Totalt antal säsonger i SIL: 4
Totalt antal mål: 22
Totalt antal assist: 21
Totalt antal poäng: 43
Totalt antal utvisningsminuter: 8

Det finns inte någon statistik tillgänglig för Niklas två första säsonger i SIL.

Inga kommentarer: