fredag 9 november 2007

Fredrik Söderström #1



Fredrik Söderström
Sysselsättning: Studerande
Civilstatus: Sambo

En ganska så färsk spelare i SIL som kom in i laget i slutet av förra säsongen. Är sedan tidigare god vän till samtliga spelare i laget vilket gjort att Fredriks entré varit mycket uppskattad. Fredrik är en tåvägsspelare som ofta får jobba i det tysta, en stabil och stark kille som har styrt upp vår defensiv på ett utomordentligt sätt. Fredrik har även offensiva kvaliteter, han spelar alltid enkelt och har ett stenhårt slagskott. Han går alltid in och ger allt för att hjälpa laget till seger. Utanför planen är Fredrik en seriös student som inom en snar (3-4 år) framtid blir färdigutbildad kiropraktor?! Johanna har gjort ett bra catch

Styrkor: Han är en stark vältränad herre med ett mycket bra skott, det är de som framhäver honom mest. Även jobbig för motståndarna att möta då han sliter hårt i defensiven.

Att Jobba på: Fredrik skulle kunna dominera matcher med sitt skott och bli en tillförlitlig målskytt. Steget dit tror jag helt enkelt är att han måste ta för sig mer. Göra en dragning och sedan skicka iväg en misil, att kunskaperna finns vet alla om. Lite mer aktiv så blir han ännu bättre!

Specialitet: Skott! Det gör ont att stå ivägen när Fredrik laddar slagskott och det är inte många målisar som hinner reagera. Skjut mer så blir du en fruktad Sniper och målvakternas största fara.


Totalt antal säsonger i SIL. 1
Totalt antal mål: 4
Totalt antal assist: 4
Totalt antal poäng: 8
Totalt antal utvisningsminuter: 2

Inga kommentarer: