måndag 12 november 2007

Syftet med bloggen

Det primära syftet med den här bloggen är att följa SMASKs (MASK) frammarsch i Svenska Innebandyligan. Vi ska inte bara följa laget på planen utan ska även följa spelarna utanför planen.

Vi ska på ett oberoende sätt granska och rapportera om de olika spelarnas upptåg. Det kan ibland tyckas orättvist att en spelare blir uthängd i bloggen utan en rättvis prövning eller en möjlighet att få förklara sig. Men. Det är därför kommentatorsfältet finns. Kommentatorsfältet kan alltså ses som ett forum där den uthängde får en möjlighet att förklara sig själv.

Jag vill även passa på att förklara varför vi kallar oss själva för SMASK och inte för MASK som vi officielt heter. Som jag tidigare nämt startades MASK av ett gäng föräldrar till skidåkare. Allt eftersom har gubbe efter gubbe hoppat av, numer finns det inte en enda spelare i laget som har någon som helst anknytning till MASK - Mälaröarnas alpina skidklubb. Av den anledningen försökte vi byta namn innan den här säsongen. Adam (herr grävling) ringde till en dam på SILs kansli för att meddela namnbytet. Inga problem, from nu skulle vi få heta SMASK. Men oj vilket spån hon måste ha varit, vi heter fortfarande MASK. Men nästa säsong, då kan dom inte sjabbla med namnbytet.

//#10

Inga kommentarer: