fredag 16 november 2007

Jakten på Dräparen

Den 12 november i år började en okänd person skriva kommentarer på vår systerblogg www.savstroms.blogspot.com. Kommentarerna har i många fall varit brutala. Det är framförallt tre personer, samtliga hockeyspelare i Ekerö IK, som blivit uthängda.

Det har varit vilda spekulationer om vem denna person, som går under namnet "Dräparen", är. Samtliga spelare i laget har vid något tillfälle ställts mot väggen. Viktor Sävström, en av bröderna som startat bloggen kommenterar saken såhär.






Dräparen misstänks vara en man, mellan 20-24 år, spela hockey för Ekerö IK samt ha god känedom om de personer som han har gått till attack mot.

Har du något tips som kan föra utredningen framåt tar vi tacksamt emot det. Enklaste sättet att tipsa är att skriva ner dina misstankar i kommentatarsfältet. Utredningsgruppen med Buskas i spetsen är intresserade av att komma i kontakt med samtliga personer som vet något om gärningsmannen.

Alla tips kan vara direkt avgörande, även om de verkar betydelselösa. Det är bättre att skriva en gång för mycket än inte alls.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag tror att han är lite tunnhårig