måndag 26 november 2007

Matchrapport omgång 6:

MASK - A-Laget 16-4

En viktig match för A-laget. De startade matchen lite för optimistiskt och gick bort sig gång på gång. Matchen var egentligen över på 5 minuter då vi ha en betryggande ledning. Måste även ta tillfället i akt och tacka deras målvakt, han var bedrövlig. Kul också att båda linorna producerade ungefär lika mycket. Det hör inte till vanligheterna. Det här var ingen match som på någon sätt går till historien. A-laget spelade sjukt otaktiskt och bjöd oss på massvis med chanser. Innan matchen fick vi chansen att prova ut klubbor från Kronstrand. Helt okej klubbor som vi självklart ska spela med.

MASK - Bockarna Bruse 9-5

Bockarna Bruse som ligger sist i tabellen borde bli en enkel match. Men segern satt verkligen hårt inne. Bockarna ställde upp en stabil köttmur och hade en målvakt som var riktigt vass. Vi hade förmodligen bollen 80% av matchen men vad hjälper de när vi inte får in bollen. Efter två perioder var ställningen 4-4. Måste ju hylla Bockarna eftersom de spelar efter sina förutsättningar, men oj så tråkigt det är.

Jaja två segrar och 25 gjorde mål. Det var en bra omgång. Nu är vi 100% klara för div 1. Det kan tom vara så att vi går direkt till Elit eftersom grupp C inte har någon div 1.