onsdag 21 november 2007

MASK - Mälaröarnas Alpina Skidklubb goes Team Kronstrand

Igår var en historisk dag för vår förening. Namnet MASK kommer from nästa säsong att försvinna. Laget kommer att leva vidare men under annat namn och med externa krav från sponsorer.

Bakgrund.

Igår fick Adam ett meddelande på sitt t-svar. Det var Lisa som jobbade på SILs kansli som ville att Adam omedelbart skulle ta kontakt med henne. Det var tydligen en herre, Jonas, som ville tala med Adam om ett sponsorförslag. Efter att Adam ringt runt till oss andra i laget och försäkrat sig om att det inte var någon som drev med honom ringde han upp till Lisa och fick numret till Jonas.

När han väl kom i kontakt med Jonas visade det sig att det var en säljare från ett företag som heter Kronstrand. Det är ett företag som tillverkar innebandyprodukter tex klubbor. De letade efter att lag som de kunde gå in och sponsra med material. De tyckte att vårt lag mötte deras kriterier. Vi var unga, framgångsrika och spelade en attraktiv anfallsinriktad innebandy. Hans förslag var följande

Dealen såg ut såhär

- En klubba per spelare och säsong
- Väskor
- Nya matchställ
- Ev. blad och linda om det skulle behövas.
- 20% rabatt om vi ville köpa något utöver vad vi fick.

Mot att vi skulle få detta skulle vi behöva

- Använda de produkter vi fick
- Byta namn till Team Kronstrand eller något i den stilen.


Det här känns som ett steg helt i rätt riktning. Det kan inte vara många inom korpidrott som får sponsorförslag. Det här mina vänner är en historisk dag. Föreningen MASK kommer bara spela två omgångar till, kom och titta. Vi kan kalla det en rätt sen efterfest, kom till Hammarby sjöstad vid 9-tiden på lördag!

Förstår er läsare som mailar in och beklagar sig över styrelsens beslut. Det finns tyvärr inget vi spelare kan göra. Beslutet är taget av styrelseordförande Herr Grävling. Herr Visko känner sig också helt nöjd med beslutet då han nu slipper sin Excel-sticka från 98. De övriga spelarna i laget är också helt nöjda med beslutet.


Ett stort tack till alla supporters som samlades utanför träningslokalen i Barnbyn igårkväll iklädda svarta matchställ med Team Kronstrand tryckt på bröstet! Det betyder mycket för oss att ni visar oss ert stöd.

1 kommentar:

Anonym sa...

Mot eliten