fredag 9 november 2007

Adam Grunerwald #7



Allas vår lagkapten, proffesorn och pappan i laget. Utan honom hade det förmodligen varit kaos många gånger, han styr och ställer både på och utanför banan. En mycket ordningssam man som ser till att det är ordning och reda. Adam har en mycket underskattad roll som vi sätter stort värde på. Han kallas även för Surrkungen, finns nämligen få som under så kort tid kan säga så mycket. Han får dessutom oss andra att falla till marken av skratt, vilket helt klart inte gör saken sämre.

Styrkor: Utan snack är Adam utrustad med ett mycket bra skott, han har stått för 19 fullträffar denna säsong och totalt under de år han spelat SIL 170 mål. Svårt att inte bli imponerad av den statistiken. Han besitter även en kapacitet att vända snabbt och skjuta ett maskerat skott. Han är även en bra lagkapten som behåller ett lugn i hetsiga situationer, en mästare på tygla övriga spelares humör.

Att Jobba på: Om det överhuvudtaget finns något för Adam att jobba på tror jag att det är passningarna, han gör mycket mål i dagsläget, men är inte i närheten av att göra lika många assist. Detta skulle göra honom ännu mer komplett som spelare.

Specialitet: Snurrskottet! Det väcker jubel på avbytarbänken och får motståndarna att undra vad som egentligen hände. Snurrskottet är vackert!


Totalt antal säsonger i SIL: 6
Totalt antal mål: 172
Totalt antal assist: 70
Totalt antal poäng: 242
Totalt antal utvisningsminuter: 2

Inga kommentarer: