lördag 10 november 2007

Markus Modig #6




Markus Modig f. 87
Sysselsättning: Studerande
Civilstatus: Singel

Markus Modig, den enda i laget som är dömd för någonting. Jag vill inte säga mer om det än att det är lite kul, absolut inget allvarligt. Det var en fyllegrej runt midsommar. Det som är roligt med det är att Markus i vanliga fall absolut inte är den typ av kille som hamnar i problem. Av två anledningar. Ett, han är alldeles för smart för att hamna i problem. Två, han är inte av den kaxiga typen. Det som även ska sägas om Markus är att han är den slarvigaste killen i laget, bla tappade han bort sina hemnycklar för ett tag sen, de hittades en månad senare i en videokasettspelare. Markus tackar aldrig nej till ett party och är utan tvekan en av dem som kastar in handduken sist. På planen är Markus stark, bra sinne och vet vad som ska göras och när det ska göras. Markus är en spelare som höjjer sig när det börjar bli spännande.

Styrkor: Stark, snabb, effektiv. När Markus får upp farten är det få som kan stoppa honom. Han tar oftast den enklaste vägen och är inte rädd för att bryta in på mål om så behövs. Han förstår även spelet på ett bra sätt

Att jobba på: Rörelsen utan boll. Markus vill ofta gå ner och hämta boll själv och vara den som drar upp tempot. Det kan ibland bli stillastående om de andra två inte är med på det. Senaste omgången spelade han inte alls på det sättet utan rörde sig utomordentligt bra.

Specialitet: Bryta in på mål och sprätta upp bollen.


Totalt antal säsonger i SIL. 1 (endast 2 omgångar)
Totalt antal mål: 6
Totalt antal assist: 6
Totalt antal poäng: 12
Totalt antal utvisningsminuter: 0

2 kommentarer:

Anonym sa...

skön bild faktiskt! verkar vara som ryktet säger, Att modig är en player och får alla brudar på fall.

Nikita sa...

Vad trevligt att min farbror också får lite uppmärksamhet.

Och ja, hela familjen är players. Och en jävla fjäskare är han på fyllan ;)