onsdag 19 december 2007

Summering av 2007

Förlåt för att vi inte funnits här för er när ni har behövt det. Kan tyvärr inte lova att vi ska bättra oss.

Serien är klar. 14 matcher har spelats. 14 segrar har erövrats. 1 poängliga har vunnits. En utvisningsliga har förlorats.

Vi klarade vår ganska tuffa målsättning, att gå obesegrade genom hela serien. Vi är helnöjda, verkligen.

Vad har då mer hänt sen sist, och vad har egentligen hänt under säsongen?

N. Sävström: Har haft en lugn vår, extremt lugn faktiskt. Gör inte mycket just nu, jobb och sen lite hockey inte mycket mer än så. Kan ibland vara lite tråkigt eftersom vi alla kommer ihåg hans tid i Muttlund Mansion (Muttlund Mansion var Niklas tidigare lägenhet och även en uppskattad fritidsgård för alla mellan 14-20 år) då han var ett partydjur med ett sömnsnitt på 2 timmar per dygn. Niklas har i SIL-sammanhang haft en väldigt framgångsrik säsong, han tog faktiskt hem poängliga i hela div 2 en stor bedrift då det är ungefär 500 spelare i div 2.

V. Sävström: Har tagit över brorsans plats som familjens partydjur (har inge vidare koll på F:ets partyvanor men har svårt att tro att F:et skulle ha en lika hög festfrekvens som Viktor har idag). När Viktor går ut är han inte direkt den här tysta killen som sitter i soffan och nynnar med i en skön låt. Viktor är mer som den där killen från Filip&Fredriks program "Sveriges 100 skönaste personer", DISCO Kjelle (ni som inte vet vem det är kan kolla här http://www.youtube.com/watch?v=TGwisRUWWY8 ) Vi som brukar gå ut med Viktor ser direkt likheterna mellan deras sätt att festa. Ville, jag vet att du inte gillar det, men ditt smeknamn Disco Visko känns ofrånkomligt. Vad gäller SIL lyckades inte Viktor försvara sin poängligaseger från förra året. Det grämer honom inte det minsta eftersom Viktor gläder sig åt sin brors framgångar.

Grünerwald: Pappa Grünerwald har som vanligt stått med båda fötterna på jorden under hela hösten. Han uppskattar en god middag med en bättre flaska vin mer än han gillar livet kring Stureplan. Adam är en av de få, förmodligen den enda, i laget som är riktigt vass på det här med matlagning (jag väntar fortfarande på en inbjudan btw). Rykten placerar Adam i ett kök när dig inom en snar framtid. Tyvärr kan jag inte göra mer än att hoppas att så blir fallet. När det kommer till SIL så har Adam återigen stått för en stabil insats och har i vanlig ordning öst in mål. Som alltid gör Adam det mesta av de som inte syns på planen, sköter planering, betalningar, ser till så att alla är på rätt plats i rätt tid etc etc.

Söderström: En begränsad studentbudget gör att Fredrik inte går ut efter den 1a varje månad tror att vi ser en förändring här då han är stationerad på en Q8 mack varannan helg. Har inte så mycket skvaller om Fredrik, men jag vet att han är en uppskattad coach för Skås 93or och spenderar med andra ord en hel del tid i Allhallen trots att den egna karriären är nerlagd. Fredrik har i SIL sammanhang haft en stabil säsong, han är en riktigt jämn spelare, bra på det mesta, men framförallt är det hans skott som utmärker honom.

Karlsson: Först vill jag passa på och gratulera till helgens framgång! Niklas har haft en höst där det har har druckits alkohol minst 1 gång varje helg och det är verkligen varje helg. Sjukt mycket fest har det faktiskt varit för Niklas, men jag tror att han har haft mycket kul också. Antalet fester beror förmodligen på att Niklas trappat ner på fritidsaktiviteterna. Numer är det bara hockey ett par gånger i veckan som gäller det öppnar ju utan tvekan upp för mer fest. På SIL-planen har Niklas utvecklats till en riktig bad boy. Niklas tror jag är den som kommer att resa sig allra mest tills nästa säsong då han har fått en ny klubba! Det ska bli intressant att se om hans beryktade skott kommer tillbaka med den nya klubban!


#10